tag:blogger.com,1999:blog-3386563237775265217.post134625224083476896..comments2013-11-25T15:07:25.403-08:00Comments on Camilla's mad: Græskarsuppe, ristede græskarkerner og butternut squashcalmlundhttp://www.blogger.com/profile/01828998957382972177noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3386563237775265217.post-56646273415943670102013-10-23T13:24:52.746-07:002013-10-23T13:24:52.746-07:00Hej Camilla
Det passer nu ikke helt, at man skal t...Hej Camilla<br />Det passer nu ikke helt, at man skal tage kernerne ud af skallen. Jeg har flere gange lavet "roasted pumpkin seeds" (ved ikke, hvilken opskrift jeg brugte, men det var noget i retning af den her: http://www.food.com/recipe/roasted-pumpkin-seeds-13549 - man kan også lave dem søde med kanelsukker el. lign.), og de bliver fint sprøde, så man kan spise skallen og det hele. Jeg vil tro, at du bare ikke har bagt dem helt længe nok.<br />Men dem, som er vist i Arla-opskriften, ser godt nok lidt anderledes ud. Jeg vil næsten tro, at det er kerner, der er købt færdigrensede (som også er nævnt) - men så er det jo snyd at sige, at "det er sjovt at bruge hele græskarret"!Signehttps://www.blogger.com/profile/05526438718309761634noreply@blogger.com